Exporteren van goederen naar Europa of wereldwijd

Eén bedrijf, één aanspreekpunt met concurrerende tarieven en betrouwbare service voor wegtransport, zee- en luchtvracht en railvervoer. Dat is waar Bosse Logistic Services voor staat. Wij kunnen voor u het exporteren van goederen verzorgen, naar Europa of wereldwijd. Dit kan een export zijn vanuit Nederland, maar we kunnen ook transito vervoer verzorgen. Dit is vervoer waarbij goederen van land A naar land B worden getransporteerd, maar niet vanuit of via Nederland.

Of u nu een groot bedrijf met een uitgebreid ladingpakket vertegenwoordigt of u bent een kleine zelfstandige die zich op bescheiden schaal bezig houdt met export van goederen, wij willen u graag van dienst zijn. Wij verplaatsen ons als het gaat om logistieke zaken in de situatie van de klant, spelen in op wensen en eisen, en doen suggesties.

Voor het exporteren van goederen is het van belang dat u op de hoogte bent van lokale wetgeving en regelgeving, om te zorgen dat alles op de juiste manier gebeurt.

Ook voor zaken als ladingdocumenten, douanezaken, goederenverzekering en begeleiding van L/C zendingen kunt u bij ons terecht.

Import

U kunt ons inschakelen voor al uw import van producten, zowel importeren naar Nederland als andere landen wereldwijd. Wij bieden tegen een concurrerend tarief u de beste oplossing voor uw transport vraagstuk.

Onze diensten:

Export

Op gebied van export kunt u Bosse Logistic Services inschakelen voor het exporteren van uw producten vanuit Nederland naar Europa of wereldwijd. Ook kunnen wij de export vanuit een ander land als Nederland verzorgen, dat noemen we transito vervoer. Klik op de dienst van uw keuze voor meer informatie.

Onze diensten:

© 2024 Bosse Logistic Services | Privacy verklaring | Ontwerp en inhoud: Thumbs Up | Realisatie: Sieronline