Advies over transport en logistiek

Bosse Logistic Services kan u praktijkgericht adviseren over uw logistieke vraag of probleem. Dit doen we met onze jarenlange ervaring en een goede theoretische onderbouwing. Voordat we aan de slag gaan met uw adviesaanvraag, zorgen we dat uw uitgangspunten en wensen duidelijk zijn.

Wij kunnen u adviseren over het complete logistieke proces, vanuit onze onafhankelijke positie als expeditiebedrijf. Dit kan zijn op transportgebied, maar wij kunnen u ook helpen bij douane technische vraagstukken of opslag- en distributiegerichte zaken. Denk hierbij aan de servicegraad van uw producten, versus voorraadniveau.

Door onze jarenlange ervaring op logistiek gebied en kennis die wij hebben opgedaan bij diverse opdrachtgevers, van groot tot klein, zijn wij een zeer geschikte partner om u te adviseren. Meer weten?

Tenders en  benchmarking

Bij B.L.S. krijgen we regelmatig aanvragen voor tenders. We behandelen deze tenderaanvraag altijd onafhankelijk, om u de beste logistieke oplossing voor uw vraag te bieden tegen een concurrerende prijs.

Heeft u als bedrijf een vaste partner voor uw logistiek en transport, maar heeft u behoefte aan een benchmark onderzoek? Ook dat kunnen we, compleet onafhankelijk, voor u verzorgen. Op basis van uw transportbewegingen geven we een advies of u op dit moment een goede overeenkomst heeft op gebied van prijs, snelheid en kwaliteit van het transport.

Leg uw vraag vandaag nog bij ons neer!

Douanezaken en – documenten

De import en export van producten zorgen ervoor dat u te maken krijgt met douanezaken. Officiële documenten moeten worden geregeld, de oorsprong en herkomst moet worden aangetoond en wetgeving komt om de hoek kijken. Om ervoor te zorgen dat u voldoet aan alle wetgeving kan Bosse Logistic Services u compleet ontzorgen op gebied van douanezaken. Van vergunning tot tarifering en kwalificatie.

B.L.S. kan u ondersteunen bij:

  • Tarifering
  • EU-wetgeving
  • Oorsprong- en herkomstdocumenten
  • Anti-dumping
© 2024 Bosse Logistic Services | Privacy verklaring | Ontwerp en inhoud: Thumbs Up | Realisatie: Sieronline