Transport: importeren en exporteren van goederen

Bosse Logistic Services heeft de benodigde know-how in huis om een breed scala van logistieke disciplines aan te kunnen bieden. Niet gespecialiseerd op één bepaalde modaliteit of werkgebied, maar juist breed georiënteerd als compleet logistiek dienstverlener.

Centraal in onze bedrijfsvoering staat het aangaan en onderhouden van duurzame relaties met onze opdrachtgevers. Of u nu een groot bedrijf met een uitgebreid ladingpakket vertegenwoordigt of u bent een kleine zelfstandige die zich op bescheiden schaal bezig houdt met im- en/of export van goederen, B.L.S. wil u graag van dienst zijn. Wij verplaatsen ons als het gaat om logistieke zaken in de situatie van de klant, spelen in op wensen en eisen, en doen suggesties.

Naast import en export verzorgen we ook binnenlandse zendingen, zowel in Nederland als binnen andere landen, en transito vervoer. Bij transito zorgen we voor doorvoer van het ene naar het andere land, zonder dat het product via Nederland wordt vervoerd.

Import

U kunt ons inschakelen voor al uw import van producten, zowel importeren naar Nederland als andere landen wereldwijd. Wij bieden tegen een concurrerend tarief u de beste oplossing voor uw transport vraagstuk.

Onze diensten:

Export

Op gebied van export kunt u Bosse Logistic Services inschakelen voor het exporteren van uw producten vanuit Nederland naar Europa of wereldwijd. Ook kunnen wij de export vanuit een ander land als Nederland verzorgen, dat noemen we transito vervoer. Klik op de dienst van uw keuze voor meer informatie.

Onze diensten:

© 2024 Bosse Logistic Services | Privacy verklaring | Ontwerp en inhoud: Thumbs Up | Realisatie: Sieronline