Verpakkingen

B.L.S. is een all-round expeditiebedrijf. Op 1 januari 2019 hebben wij Versteeg Export packing overgenomen, een bedrijf gespecialiseerd in het in kratten en kisten, verpakken van goederen en containers stuwen. Door deze overname kunnen we u nu een totaalconcept aanbieden: van eindproduct in de fabriek, tot levering bij uw tevreden klant.

Vaak wordt onderschat hoeveel risico een product nog loopt tijdens de verzending, als iets niet goed is ingepakt. Producten komen tijdens het transport vaak in vele weersomstandigheden terecht zoals vocht, kou en hitte. Voor elke van deze weersomstandigheden zijn er verschillende verpakkingsmogelijkheden. Ook de keuze van transport (zee, lucht, spoor of wegtransport) heeft te maken met de keuze voor het verpakkingsmateriaal. Bosse Logistic Services kan voor u zowel het verpakken van uw producten verzorgen als het stuwen van de container(s). Voor een zorgeloze manier van transport!

Stuwen

Na het inpakken is het klaar voor het transport, dit kan in een auto, bus, vrachtwagen of zelfs in een zeecontainer. Bij het laatstgenoemde komt onze professionele hulp van pas.

Wij bieden namelijk het ‘stuwen’ van een container aan. Dit houdt in dat wij de container voor je inpakken en de goederen vastzetten in de container.

Stuwen van een container kunnen we op onze eigen locatie regelen, maar ook bij u op locatie of een andere gewenste plek.

Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan.

Type verpakkingen

Kunstwerk/Schilderij

Maatwerk/Pallets

Vlonders/bodem

Exportkist

Maatwerk

VCI-folie

Onze werkwijze

1. Inplannen

Ons werk begint bij het inplannen. Dit kan in 90% van de gevallen op zeer korte termijn.

2. Maatvoering

Bij het inplannen van het transport zullen de maten en de eisen van de verpakking worden besproken, bijvoorbeeld het zeewaardig verpakken van uw producten. Afhankelijk van de locatie* kunnen wij voorbereidingen treffen voor de verpakking en verzending.

3. Ondergrond

Dan kan het inpakken beginnen. Eerst wordt de lading op de ondergrond (vlonder of pallet) vastgemaakt.

 

* Wij kunnen prima op locatie uit de voeten met onze buitendienst. Maar ook bij ons in de werkplaats kunnen we het verpakken, dit kan bijvoorbeeld handig zijn bij ruimtegebrek op uw locatie.

4. Verpakking

Indien nodig voorzien we de lading van VCI-folie**. Vervolgens kunnen we de zijkanten en deksel bevestigen. Al het hout wat we gebruiken bij het verpakken is voorzien van het ISPM15-keurmerk.

5. Stuwen

Na het inpakken is het klaar voor het transport, dit kan in een auto, bus, vrachtwagen of zelfs in een zeecontainer. Bij het laatstgenoemde komt onze professionele hulp van pas. Wij bieden namelijk het ‘stuwen’ van een container aan. Dit houdt in dat wij de container voor u inpakken en de goederen vastzetten in de container.

6. Transport

Als uw goederen op de juiste manier zijn verpakt, kunnen wij ook nog het transport voor u verzorgen.

** VCI-folie is een polyethyleen folie geïmpregneerd met VCI (Vapour Corrosion Inhibitor) en beschermt blanke metalen die niet behandeld zijn tegen corrosie. VCI neutraliseert de corrosieve invloeden van zuurstof, waterdamp en agressieve stoffen in de lucht en word sterk aanbevolen voor zeevracht zendingen.

Stuwen van containers

© 2024 Bosse Logistic Services | Privacy verklaring | Ontwerp en inhoud: Thumbs Up | Realisatie: Sieronline